Деспред 900х100

РЕАЛИЗИРАНА! Предлагаме стопанисване на имот, обл. Варна

БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Maya LazarovaAnna BozhinovaMargarita BonacoMaya GidovaDopaStojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP Filev
Обява №19693
Публикувана на 21.01.2019
1660 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

РЕАЛИЗИРАНА!

Предлагаме живот на спокойно и тихо място в сърцето на Балкана. Имотът се намира на 15 км от гр.Дългопол, на 40 км от Шумен и на 80 км от гр.Варна. Състои се от две постройки, затревено място и оформено място за зеленчукова градина. Имотът разполага с интернет и телевизия.

Задълженията се изразяват в поддържане на общата чистота и домакинството и извършване на ежедневните дейности по обслужване на двора и къщата.

Търсим хора, които да имат желание да живеят сред природата, да предпочитат спокойствието и чистотата на живота на село, да се откъснат от стреса и шума на големия град.
Търсим енергични и грижливи личности, с дългосрочен ангажимент.

 

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор