Деспред 900х100

Предлагам под наем БЕЗ наем, Пловдив, 1280В

12км от Асеновград
БЕЗ НАЕМ предлага  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №15664
Публикувана на 14.04.2018
3466 прегледа
Етажи - 2

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Предлагам за ползване срещу поддържане обзаведена двуетажна къща (изба и стая на първият етаж и три стаи със салон на вторият), двор – около 1.5 дка, прилежащи постройки и кладенец. На 12км от Асеновград.
Имотът не е обитаван дълго време, запазен е, но се нуждае от сериозен ремонт и подобрения. Ремонта и подобренията се поемат от наемателя. Възможност за финансов дял от моя страна, ако наемателя е сериозен, като това е въпрос на бъдещо обсъждане. Конструкцията на къщата е гредоред.
Предлага се за дълъг период, като за спокойствие на наемащият – с подписване на договор, а при желание – и с нотариална заверка. Няма ограничения по ползване на двора – дървета, посеви, животни.

ПОЛЗВАНЕТО НА КЪЩАТА И ЗЕМЯТА Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО. ЗАПЛАЩАТ СЕ САМО МЕСЕЧНИТЕ ТАКСИ ЗА ТОК И ВОДА.

0887799811, Колев

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки
<