Деспред 900х100

Търся баба и дядо , Пловдив 894В

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №8541
Публикувана на 14.05.2017
326 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте:)Предлагам компания,помощ в домакинството за дома или двора!Имам баби и дядовци,но са прекалено далече за да мога да ги виждам и да им помагам!Знам как се работи с мотика и не се притеснявам да имам мазоли по ръцете!Не работя в момента тъй като очакваме семейството да се увеличи,което не ми пречи да намеря някого,на когото мога да помагам от време на време,ако ще да е дори с компания и приятна раздумка!Бих могла да пазарувам,сготвя нещо и да помагам в двора,да измия прозорците или да почета книга….

Активен шофьор съм и мога да пътувам и до някое близко село в Пловдивския регион!Ще бъда много щастлива ако успея да намеря моите баба и дядо тук! тел. ми е 0887766765

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор

Подобни обяви