Деспред 900х100

Предлагам къща за стопанисване,Индже войвода, Бургас

БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №18376
Публикувана на 18.07.2018
2662 прегледа
Обща площ (в кв.м.) - 300 кв.м.
Стаи - 4
Етажи - 2

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Индже войвода е китно село в Странджа. Въздухът е разкошен. На 40 км от Бургас, 40 км от Приморско. Къщата е почти в центъра на селото, има сметоизвозване и социален патронаж. Има интернет и кабелна телевизия. Автобусите са 2 пъти на ден сутрин и вечер. Училище и детска градина няма.
Къщата е на 2 етажа, като на първия е разположена ниска дневна и т.нар. дам. Дамът е складово помещение, с пръстен под и служеше на баба и дядо като хладилник. Има мъничко стайче, което един ден би могло да се превърне в мъничка баня.
На вторият етаж има три спални и същото мъничко стайче, предвидено за баня.
Дворът не е голям, около 300 кв.м., но съвсем наблизо имаме и бивше лозе от около 800 кв.м., което е било и градина с кладенец и орех. Ако някой желае да го обработва и ползва гроздето, даваме го и самостоятелно.
Покривът е почти нов, само на 2 години, дограмата на всички стаи е сменена.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор
<