Деспред 900х100

Предлагам БЕЗ НАЕМ къща в с. Крумово Градище, обл. Бургас

село Крумово Градище, община Карнобат, Област Бургас
БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №19705
Публикувана на 24.01.2019
1398 прегледа
Обща площ (в кв.м.) - 3100 кв.м.
Застроена площ (в кв.м.) - 86 кв.м.
Година на построяване - 1980
Стаи - 3
Етажи - 1
Пристройки - 2

Анкети към автора на обявата

Попълнена анкета "Предлага без/под наем"

Описание и информация

Предлагам къща в село Кръмово Градище което се намира на 48км. От гр. Бургас и на 10км. От гр. Карнобат! До селото се стига като се слезе веднага от магистралата има отбивка! Къщата е с площ 80кв. С още две отделни постройки по 40кв. И прилежащи към нея два парцела на обща квадратура 3100кв.? Като единия парцел е 1380 кв. Като в него влиза къщата, асма с 10 вида сортови грозде(Плевен, Тракия, Кардинал, Мискет дунавски, Болгар, Алфонс Лавале, Италия, Ризлинг, Безсеменен хибрида), а другия парцел е 1720кв. Като в него има сонда и кладенец също така и 50 плодни дръвчета (5бр. Ябълка сорт златна превъзходна, 5бр. Червена превъзходна, 6бр. Бадеми, 6бр. Кайсии, 8бр. Праскови, 7бр. Сини сливи, 7бр. Дюли, 4бр. Круши, 2бр. Сливи) като дръвчетата са направени с капково напояване! Къщата се нуждае от ремонт, защото не е живяно в нея близо 5 години. Имам всички нужни материали за ремонта, включително и нова дограма. Мога да осигуря цялостното обзавеждане за къщата, имам го налично но е прибрано в друг имот с цел да не бъде откраднато. Мога да помогна в ремонта с каквото мога. При проявен интерес мога да изпратя снимки. Благодаря за разбирането. Хубав ден и всичко добро.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки
<