Деспред 900х100

Предлагам къща,Вардим,Свищов,работа и заплата

В.Търново,
БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №8248
Публикувана на 2.05.2016
2134 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте, търся човек или семейство, което да се грижи или помага за 10 декара селски имоти и 25 декара овощна градина, срещу заплащане. За сезонни мероприятия се наемат допълнително работници.

В имота ,който се намира в с. Вардим до река Дунав на 8км от гр.Свощов, има къща с баня. Тоалетната е външна. В къщата има една стая и кухня. Перално и баня. Има нужда от почистване и освежаване. Осигурил съм бойлер и печка на дърва с водосъдържател. Пералня също. И някое друго оборудване. До нея има друга къща с 4 празни стаи, която има нужда от лек ремонт.

Идеята е да се изгради едно устойчиво, екологично чисто и НЕЗАВИСИМО СТОПАНСТВО. Това независимо стопанство трябва да ни осигури не само най-добрата възможна храна, трябва да стане красиво и приятно за живеене и почивка, място за духовно и физическо развитие. Да носи доходи, от реализацията на излишната продукция и от разни мероприятия в него, като туризъм, учебни дейности и др.
Това стопанство трябва да стане модел, за изграждането на още няколко такива, едното от които ще е за моето семейство. Това означава, че може да останете, работите и живеете за дълго, в едно от тях.

Може да стане учебен център за деца и хора, които искат да изградят такова, които искат да живеят близо, и в хармония с природата, и същевременно да изкарват пари. Работя също по създаването на Клуб по ПЕРМАКУЛТУРА И ЛАНДШАФТЕН ДИЗАЙН в селото и града. В това число и строителство с еко материали.

Ще се набляга на овощарство, зеленчукопроизводство, билкарство. Животновъдство отпада от програмата, понеже сме тревопасни и отнема много време, и енергия, и е ангажиращо. Може евентуално кокошки и прасета, като работници в овощната градина.

Разполагам с павилион в Свищов за плодове и зеленчуци, за реализация на излишната продукцията. В тази връзка може да се организира целенасочено производство на екологично чиста продукция за нашите клиенти. Което ще е източник на допълнителен доход.

Пращам малко снимки от единият от орехите в двора, от който се вижда и къщата и р. Дунав, и Вардимският остров. Имота е през няколко къщи до центъра на селото и същевременно в неговия край.

Заплатата зависи все пак от уменията и какво работа може да вършите в самото начало,и подлежи на договаряне! Премерно от 200 до 500лв твърдо. Ток, вода, интернет, служебен компютър-лап топ. В последствие процент от приходите от продукцията или услуги. Може и работа в града на единият член на семейството да осигуря. От произведената храна в 10 декара, се отделя първо за вас колкото можете да изядете, останалото за нас, и ако остане за продан.

Можем да организираме, стопанисването и изграждането на други НЕЗАВИСИМИ СТОПАНСТВА в изоставени имоти в това и в околните села. Разни КУЛТУРНО РАЗВЛЕКАТЕЛНИ и ОБРАЗОВАТЕЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ. Нещо като алтернатива на сегашното масово конуматорско СЪЩЕСТВУВАНЕ.

Значи за единият човек ще бъде ангажиран и ми е необходим изцяло, и за него ще има твърда заплата. Другият според както го измислим.

Във връзка с организирането на КУЛТУРНО – РАЗВЛЕКАТЕЛНИ И ОБРАЗОВАТЕЛИН МЕРОПРИЯТИЯ И ПРОЦЕСИ, може да се намери къща и за допълнително хора. За тях вече каквото си изкарват или каквото изкараме.

Принципите на работа в 10декаровото стопанство са по принципите на пермакултурата. Тук за повече инфо www.geofflawton.com. Джеф Лоутън казва: СВЕТОВНИТЕ ПРОБЛЕМИ МОГАТ ДА СЕ РАЗРЕШАТ В НАШАТА ГРАДИНА! И на мен това ми харесва. Не е страшна работата в 10 декаровото стопанство. То сега си е малко диво и това го прави красиво. Терена е неравен, леко планински. Първоначално поддържаме добре окосена пътека в него и малко по малко се разработват дадени участъци и се засяват всевъзможни неща. Има и техника.

Стопанството е част от WWOOF България, което ще рече, че можем да приемаме и доброволци от цял свят, за помощ и обмяна на опит.

Овощната градина е в преходен период към БИО градина. Там се работи по стандартен начин.

С две думи ако искате да живеете здравословно, природо съобразно, но нямате земя ,същевременно да изкарвате и пари, и да има наоколо и други като вас. Или ако искате просто да ни помогнете и същевременно да научите нещо в тази насока, можете да се свържете с нас. Работа има целогодишно.

Желателно е ако се интересувате от предложението ми, да ми изпратите автобиография с актуална снимка, и повече информация за вашите умения, способности, начин на живот и разбирания. Да кажете от кога можете да дойдете и да се захванете за работа, докога мислите да останете. Ако имате въпроси, на които не съм отговорил или ИДЕИ, моля пишете ми.

 

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор
<