Деспред 900х100

Предлагам къща с двор в с.Константиново, обл.Бургас

8129 Константиново, България
БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №20588
Публикувана на 3.10.2019
908 прегледа
Година на построяване - 1980
Стаи - 2
Етажи - 2
Пристройки - 4

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Бих се радвала, ако на обявата се отзове човек, който би могъл да бъде добър стопанин на малка къща с двор (около 800 кв.м) в село до Мандренското езеро. Разстоянието до Бургас е 15 км, пътят е добър, има редовен автобусен транспорт. Къщата е на два етажа с по една стая. На три метра от нея има постройка с баня – тоалетна. Обзавеждането е скромно, но има всичко необходимо за човек без много претенции. Може да се сключи договор за интернет и телевизия. Снимката е от времето, когато баща ми живееше там и се грижеше за имота. След като си отиде преди четири години, през почивните си дни все се опитвахме да свършим това-онова, но работата на село изисква ежедневни усилия, за да изглежда всичко красиво, каквото беше. В долната част на двора има 10 пчелни кошера, които искаме да запазим и да се грижим за тях, тъй като татко беше пчелар дълги години и за мен това е връзката с него. Освен питейна, има и промишлена вода. Можем да предоставим инструменти за работа. В селото няма престъпност. В съседство има една къща с прекрасни съседи.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки
<