Деспред 900х100

Предлагам къща с двор в с. Говедаре, обл. Пловдив

Село Говедаре област Пловдив
БЕЗ НАЕМ предлага 45 лв. Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №20131
Публикувана на 8.05.2019
1415 прегледа
Обща площ (в кв.м.) - 120 кв.м.
Застроена площ (в кв.м.) - 880 кв.м.
Година на построяване - 1960
Стаи - 6
Етажи - 2
Пристройки - 2

Анкети към автора на обявата

Попълнена анкета "Предлага без/под наем"

Попълнена анкета "Предлага без/под наем"

Описание и информация

Давам под наем къща с двор около един декар. Къщата се състой от 3 отделни стаи на етаж едно и 3 отделни на етаж две (жилищен). Отделно има още една стая която не е към къщата. Ползвана е като лятна кухня. Банята е външна. Тоалетната също. Разполага със сонда за вода, стопански постройки. Няма течове от покрива. Голям обработваем двор с изключително плодородна земя. Договора за наем ще бъде за срок от минимум 2 години при следните условия за наемане: 1400 лева депозит с цел застраховка за сметки за ток и вода и евентуално щети. 50 лева/месец наем. Отстъпки от наема при плащане на 6 месеца (5%) или 12 месеца (10%) напред. Всички пари от депозита ще ги ползвам за подобрение по имота. За депозита ще имате съответно документ за дадени пари, които се възстановяват при напускане, ако всичко е наред. Къщата е близко до центъра на селото, не повече от 10 минути пеш дори и при бавно ходене.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки

Подобни обяви