Деспред 900х100

Предлагам къща, с. Борован, Врачанско

Х
БЕЗ НАЕМ предлага  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Snejana StancevaPlamen PetkovElena Petrova.Yana Kirovavera kirchevaventsislav marinov, Mariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP Filev
Обява №8594
Публикувана на 10.06.2017
686 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте,

Предлагам къща в село Борован, обл. Враца за ползване на семейство, което има нужда да живее близо до природата, на тишина, спокойствие и чист въздух. За съжаление имота се нуждае от ремонт, но ако бъдещите стопани желаят да ремонтират частично най-спешните неща от къщата, ние със съпруга  ми ще им осигурим строителните материали за това. Къщата разполага с три стаи, килер, коридор и антре. В къщата няма баня, но има прекрасен килер, който с малко усилия може да се превърне във вътрешна баня с тоалетна. Ние бихме помогнали за това. Има и тераса, на която може да се поставят саксии с цветя, разсад, столчета…. Къщата е на един етаж, селото е голямо, с училище, детска градина, лекар, автобуси…  Единствен наследник на имота е моят съпруг.  До къщата води много широк път с каменна настилка. Имотът не е обявен за продажба и е свободен за ползване. Дворът е голям и равен като тепсия, земята е изключително плодородна, но е диво и необработено. Даваме я дългосрочно и дори бихме я подарили на хората, ако преценим, че ще се отнасят с любов съм нея. Тук са минали детските години на моя съпруг, тук са всичките му топли спомени, приятелства….  В къщата няма вода, а само на двора, но бихме помогнали да се вкара такава…. Има мазе, но няма стопански постройки, тъй като дълго не е живяно в нея. Знам, че който е живял в детските си години на село, никога няма да забрави едрите звезди на дългите летни нощи, песента на славеи и щурци, вълшебния аромат на сено и билки, слънчогледовите поля, метличината в узрялото жито и маковете по стърнищата… Това е магия, която остава в сърцата ни до сетния ни час. Това е носталгията да не прекъснеш корена, който те държи жив, жилав и българин!

 

Местоположение

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни.

Клуб Имот под наем без наем

От 10.10.2018 г. проектът „Имот под наем без наем“ продължава дейността си изцяло на клубни начала.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.


  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ са отличени с емблематичен маркер и ползват специални екстри, които в бъдеще ще се увеличат.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички контакт данни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор