Деспред 900х100

Предлагам къща и двор, обл. Пловдив

с. Калековец, обл Пловдив
БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор
Обява №20178
Публикувана на 21.05.2019
896 прегледа
Обща площ (в кв.м.) - 2500 кв.м.
Застроена площ (в кв.м.) - 110 кв.м.
Година на построяване - 1967
Стаи - 6
Етажи - 2
Пристройки - 1

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Предлагам къща и двор в с. Калековец, на 14 км от Пловдив (общо 2.5 дка) под наем без наем. Къщата е на два етажа (с мебели и дом. уреди от социализма) по около 75 кв. м, има на 5 м от нея още една жилищна постройка – 45 кв. м с баня и тоалетна. Налице са два навеса общо 240 кв. м, оранжерия, кладенец, 2 гаража (единия с канал), асма, плодни дръвчета, капково напояване, китайски трактор. В съседство има още едно дворно място – 1 дка с ел. помпа за поливане. В имота има трифазен ток и възможност за включване в канализация. Условия за отглеждане на животни от кокошки до едър добитък. Търся семейство или сам човек способен да го стопанисва целогодишно, дългосрочно, като спазва принципите установени в този сайт. Почвата е много плодородна, не е пръскана с хербициди. В близост се намират два магазина за хранителни стоки, аптека и др. Очаквам хора, запознати със земеделието или достатъчно мотивирани! Аз също ще участвам в отглеждането на продукция само за собствена консумация. Ако някой търси да стопанисва още земя – семейството ми разполага около селото с 72 дка. Имота не е пуснат за продажба, нито пък е ипотекиран, нямам и намерение да го правя! Дойчин

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки
<