Деспред 900х100

Предлагам къща и двор, обл. Пловдив

с. Калековец, обл Пловдив
БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор
Обява №20178
Публикувана на 21.05.2019
1089 прегледа
Обща площ (в кв.м.) - 2500 кв.м.
Застроена площ (в кв.м.) - 120 кв.м.
Година на построяване - 1968
Стаи - 7
Етажи - 2
Пристройки - 1

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Предлагам без наем къща и двор на 14 км от Пловдив (общо 2.5 дка, от тях празно дворно място около 1,2 дка) срещу помощ основно в отглеждането на зеленчуци само за собствена консумация. Къщата е на два етажа (с мебели, дом. уреди от социализма и всичко необходимо за земеделие, в момента съм ги преместил, имам още една къща в селото) по около 75 кв. м, има на 5 м от нея още една жилищна постройка – 45 кв. м с баня и тоалетна. Налице са два навеса общо 240 кв. м, оранжерия (50 кв м), функциониращ кладенец, 2 гаража (единия с канал), асма, плодни дръвчета, капково напояване, китайски трактор с прикачен инвентар. В съседство при желание за стопанисване (в момента е дадено под наем) има още едно дворно място – 1 дка с ел. помпа за поливане. В имота има трифазен ток и възможност за включване в канализация. Всичко е оградено. Условия (при желание) за отглеждане на животни от кокошки до едър добитък. Търся семейство или сам човек способен да го стопанисва целогодишно (може и без зимата, има СОТ), дългосрочно, като спазва принципите установени в този сайт. Празното дворно място може и частично да се използва – според желанията и нуждите, както и сградите. Почвата е много плодородна, не е пръскана с хербициди. В близост се намират два магазина за хранителни стоки, аптека и др. Очаквам хора, запознати със земеделието или достатъчно мотивирани! Аз също ще участвам в отглеждането на продукция (и поддръжката на имота) . Ако някой търси да стопанисва още земя – семейството ми разполага около селото с 72 дка. Имота не е пуснат за продажба, нито пък е ипотекиран, нямам и намерение да го правя! Дойчин

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор