Деспред 900х100

Предлагам къща без наем в село във Великотърновска област.

БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №19903
Публикувана на 4.03.2019
1286 прегледа
Обща площ (в кв.м.) - 2 кв.м.
Застроена площ (в кв.м.) - 100 кв.м.
Година на построяване - 1919
Стаи - 5
Етажи - 2
Пристройки - 400

Анкети към автора на обявата

Попълнена анкета "Предлага без/под наем"

Описание и информация

ПРЕДЛАГАМ КЪЩА В СЕЛО БЛИЗО ДО ПАВЛИКЕНИ,ОБЛ.В.ТЪРНОВСКА ПОД НАЕМ БЕЗ НАЕМ.КЪЩАТА СЕ НАМИРА В ПРЕД БАЛКАНА,ЧИСТ ВЪЗДУХ,КРАСИВА ПРИРОДА,В БЛИЗОСТ ДО ПОЛЯНА И КРАЙНА СЕЛСКА ЧЕШМА,В БЛИЗОСТ ДО ПЛАНИНА И ПО ЕКО ПЪТЕКА СЕ СТИГА ДО КУРШУНСКИТЕ ВОДОПАДИ ЗА ХОРА,КОИТО ОБИЧАТ ПЛАНИНСКИЯ ЧИСТ ВЪЗДУХ ,ПРИРОДАТА И ТИШИНАТА.КЪЩАТА Е НА 2 ЕТАЖА И ПРИНАДЛЕЖАЩИ СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПОСТРОЙКИ,КАТО ОБЩО ЗАСТРОЕНАТА ПЛОЩ Е 0,5 ДКА.ИМА ИЗЛАЗ КЪМ ПОЛЯНАТА И Е УДОБНА И ПРАКТИЧНА ЗА ХОРА,КОИТО ИМАТ НАМЕРЕНИЕ И ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ЖИВОТНОВЪДСТВО.ДВОРЪТ Е 1,5 ДКА С КЛАДЕНЕЦ,ОВОЩНИ ДРЪВЧЕТА,ЛОЗЕ,МАЛИНИ,КЪПИНИ И ЯГОДИ.В ПАВЛИКЕНИ ИМА ЖП СПИРКА.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор