Деспред 900х100

Предлагам имот БЕЗ наем, Варненско

БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №20485
Публикувана на 29.08.2019
550 прегледа
Стаи - 3
Етажи - 1
Пристройки - 2

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Предлагам имот без наем на 40 км от Варна по магистралата отива се за 30-40 мин от града. Има страхотна гледка към Балкана, тишина, спокойствие и чист въздух. Имота се състои от две отделни стаи, сервизни помещения, баня, вътрешна тоалетна, маза и лятна кухня. Има и стопанска постройка за отглеждане на животни, ако бъдещите живущи имат интерес към такъв тип дейност. Двора е равен, снабден с 3 чешми и овошки, 750 кв. Търся отговорни хора за стопанисване и поддръжка. Има нужда от лек ремонт и освежаване. Миналата година е правен ремонт на покрива.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор

Подобни обяви