Деспред 900х100

Предлагам имот без наем, Благоевград

Благоевград,
БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №9200
Публикувана на 20.07.2017
1162 прегледа
Стаи - 8
Етажи - 2

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте, искам да се включа и аз в инициативата Предлагам имот без наем!

Предлагам имот който се състои от 14 декара и две къщи!

Едната къща е от 3 стаи на две нива строена през 1967година, лек ремонт на покрива трябва, къщата е на баща ми!

Другата се състои от 2 етажа , като първия етаж е зимник и изцяло изграден от камъни, а   на втория етаж има 4 голями  стаи, част от покрива е паднал, къщата е на около 150 години! Има здрави материали за ремонт, тази къща е на дядо ми , двама наследници има баща ми и сестра му!

От 2002 година не е поддържан имота, бяха ограбени част от мебелите и кабелите за ток, ток има до къщите, но вътре не! Мебели имаме не е проблем! Природата е уникална на 900 метра надморска височина се намира,страхотна гледка към Рила и Пирин, мястото е уникално,има собствен водоизточник бунар, пътя е черен,асвалтов път има на около 2км.,! Искам да съживим това уникално място, което кипеше от живот преди години! На 15 км. е от Благоевград!Предлагаме го без наем дългосрочно, стига отговорни и амбициозни хора да желаят да го съживят и да имат своята приказка!

 

Ирина Ролева

 

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор
<