Деспред 900х100

РЕАЛИЗИРАНА! Предлагам до Бургас, Банево

Бургас,
БЕЗ НАЕМ предлага Градина

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №8598
Публикувана на 11.06.2017
1450 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Предлагаме фургон в Банево

Аз съм от Бургас и от тридесет години имаме място със фургон много близо до Бургас,квартал Банево,махала Погребите.Ние се водим квартал на Бургас и се пътува с един лев с автобус номер 32 ,преди така беше сега не знам.Много добре си го обработвахме,но от няколко години мъжът ми се разболя и не ходим вече.Много добри зеленчуци си произвеждахме,но за съжаление вече е запустяло.Има ток и вода,като водата е питейна и се заплаща като такава.Четох във вашият сайт,че много хора търсят местенце за отглеждане на зеленчуци и нашето място е точно такова.Нямаме къща,така и не си построихме ни във фургона,ако се постегне има възможност да се спи.  Имота го предоставям изключително за зеленчукова градина и за прекарване уикендите на тихо местенце. Не звънете ако имате друга представа за ползване на имота, който предлагам. Само за зеленчукопроизводство!

Моля , не ползвайте емейла, служебен е . Звънете само на тел.номер.

Зоя Вълкова

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор