Деспред 900х100

Предлага под наем без наем, Благоевград

с. Пороминово, община Кочериново
БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №18403
Публикувана на 22.07.2018
1271 прегледа
Обща площ (в кв.м.) - 80 кв.м.
Застроена площ (в кв.м.) - 40 кв.м.
Година на построяване - 1958
Стаи - 4
Етажи - 2
Пристройки - 3

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Предлагам без наем срещу ремонт и стопанисване къща на два етажа с двор, пристройки, лозници и овощни дръвчета на централно място в с. Пороминово, в непосредствена близост до автобусна спирка. В къщата има ток и вода. Селото се намира на 10 км от Благоевград и на 28 км от Рилския манастир. Търся сериозни и отговорни хора, които да живеят, да стопанисват и да се грижат за имота.
Възможно е да бъде отдаден за обработване и стопанисване и само дворът с прилежащите постройки, както и парцел /1 декар/, който се намира на около 500 м от къщата. В двора и парцела има лозници с десертни и винени сортове грозде и овощни дървета. В двора могат да се отглеждат зеленчуци и цветя.
Условия по договаряне.

/Потвърдена актуалност на 20 август 2019 г. Администратор/

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки