Деспред 900х100

Отдавам без наем, Ямбол

БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №18469
Публикувана на 29.07.2018
1458 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Отдавам е под наем без наем на семейство което ще е поддържа и ще довърши това което има като довършване.Търся добри и работливи хора които ще е стопанисват като своя .В съседната къща е свекъра ми и за това искам да сложа хора за да не е сам .Които ще се ангажират зимата да му взимат храната от патронажа и да му пазарят .Той се обслужва и се оправя с всичко друго.Тихо и спокойно селце в Странджата. Чист въздух и минерална вода.Има ремонт на покрива изградена баня с тоалетна които трябва да им се сложат плочки и оборудване сменени дограми подменени тавани шпакловки и боя.Има още какво да се желае откъм ремонти.750 кв. м двор и допълнителни постройки които стават за гледане на животни.Отдавам е за 3 год. Имам вила в същото село и съм често там.В селото има два големи магазина със заведения.Училище и детска градина.На 15 км. от Елхово и 7 кг. от Болярово,  Ямбол е на 40 км.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор