Деспред 900х100

Търсим във Варна

Варна.
БЕЗ НАЕМ търси Апартамент, Вила, Къща без двор, Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №7748
Публикувана на 18.04.2016
314 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Търсим дългосрочно подходящо помещение за осъществяване на дейността на варненския клон на организацията. Поради факта , че работим с деца и младежи от целия град и поради спецификата на дейността ни за нас най-удобно ще е ако помещението е на комуникативно място, близо до възлови спирки на градския транспорт в централната градска част или в района в близост до Морската градина. Необходимо е до помещенията да се стига през самостоятелен вход, да има достъп след работно време и в почивните дни. Основното помещение трябва да е с реална площ минимум 45 кв.м. или две помещения с площ минимум по 30 кв.м. В тези случаи е необходимо към основното помещение/ако е под 60кв.м/ да има и едно или 2 спомагателни помещения за склад за съхранение на имуществото. Необходимо е да има и санитарно помещение.

През последните няколко години за осъществяване на нашите дейности на територията на Варна ползвахме база, предоставена ни от Община Варна. Това бяха 4 помещения/офис, две складови помещения и зала за занимания/ в чертите на зоологическата градина. За съжаление трябваше да освободим тези помещения, поради необходимостта от стартиране на основен ремонт на административната сграда на зоопарка. Липсата на клуб на организацията във Варна води до невъзможност да се изпълнява обществено полезната и дейност. За да продължим заниманията си с децата се принудихме да наемем помещение в района на Червения площад, но тъй като организацията ни не е със стопанска цел, работим само с доброволци и не формираме печалба- то сме изключително затруднени да осигуряваме средства за заплащане на ежемесечен наем.

Мисията на скаутството е да допринася за образоването и духовното израстване на младите хора и чрез хуманна ценностна система, основана на обещанието и закона на скаута, да помогне за изграждането на един по-добър свят, в който хората да постигат своите стремежи и да играят творческа роля в развитието на обществото. Целта на скаутската дейност е да помага на младите хора да развият своя пълен физически, интелектуален, социален и духовен потенциал като личности, като отговорни граждани и като членове на техните местни, национални и международни общности.

В ролята си на движение със значим принос в обществото скаутите периодично организират повсеместни екологични и социални  акции. Заедно с ежеседмичните занимания на местно ниво, скаутите организират и участват в национални и международни скаутски събития –  летни и зимни скаутски лагери, национални и международни срещи, обучения, семинари, доброволчески проекти и акции  на територията на цялата страна, проекти за осмисляне на свободното време, свързани с борбата срещу противообществени прояви на младежите, както и закрилата на здравето и живота на хората. Сдружението осъществява своята дейност в три целеви групи. Първа целева група от 6 до 12 години, втора целева група от 13 до 16 год. и трета целва група от 17 до 29 години.

Скаутството е най-голямото световно младежко движение с над 100 годишна история и традиции. Възникнало e през 1907 г. в Англия и до наши дни е допринесло за духовното израстване, физическото укрепване и обществената реализация на огромен брой момчета и момичета по света.  Националните организации във всички страни са обединени в Световната организация на скаутското движение (WOSM). Скаутството е доброволно, неполитическо, образователно и демократично, открито за всички хора по света, без разлика на произход, раса, възраст и вероизповедание, стоящо в съгласие и хармония с целите, принципите и метода на скаутството.

 

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки