Деспред 900х100

Младо семейство търси къща, Бургас

desi_popova@abv.bg
БЕЗ НАЕМ търси Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Evdokiq GeorgievaDimitrina DimitrovaIrena SharenkovaMilena StanevaIvelina VelevaDamyan ToshkovKatia MutafovaTanyo Kostadinovlyubomir petkovMartin IvanovAriana MinchevaYancho GospodinovEva NikolovaMir i Dobro :)Iordanka DoinevaMaya LazarovaAnna BozhinovaMargarita BonacoMaya Gidova
Обява №18831
Публикувана на 13.09.2018
2169 прегледа

Анкети към автора на обявата

Попълнена анкета "Търся без/под наем"

Описание и информация

Здравейте! Ние сме Деси и Цецо, на по 32 години, семейство от 10 години, със син на толкова години и по квартири пак от толкова време. От съвсем скоро имаме и второ бебе и желанието ни за трайно установяване е във връхната си точка, защото имаме нужда от сигурност и спокойствие. Вярваме, че ще се намерят добри хора, които да ни помогнат да сбъднем мечтата си за жилище, което да превърнем в свой дом, защото сами никога няма да успеем да си закупим такова. Висшисти сме, възпитани, домошари, чистоплътни, грижовни. Желанието ни е да живеем в къща с двор (баткото иска куче и сме му обещали, ако някой ден заживеем в къща, веднага да му вземем четириного другарче) в Айтос или Бургас (трябват ни училище, детска градина, поликлиника). Готови сме и да помагаме на възрастно семейство срещу унаследяване. Искаме да отглеждаме плодове, зеленчуци, цветя, а при възможност и гълъби. Мечтииии! 10 години ни трябваха, за да се решим да сбъднем мечтата си за второ дете. Дано не ни трябват още толкова или дори някой друг живот, за да сбъднем мечтата си за наш дом, за да можем да бъдем едно нормално, щастливо семейство!

Данни за контакт

Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни.

Клуб Имот под наем без наем

От 10.10.2018 г. проектът „Имот под наем без наем“ продължава дейността си изцяло на клубни начала.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.


  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ са отличени с емблематичен маркер и ползват специални екстри, които в бъдеще ще се увеличат.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички контакт данни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки