Деспред 900х100

Младо семейство търси къща, Бургас

desi_popova@abv.bg
БЕЗ НАЕМ търси Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №18831
Публикувана на 13.09.2018
2597 прегледа

Анкети към автора на обявата

Попълнена анкета "Търся без/под наем"

Описание и информация

Здравейте! Ние сме Деси и Цецо, на по 32 години, семейство от 10 години, със син на толкова години и по квартири пак от толкова време. От съвсем скоро имаме и второ бебе и желанието ни за трайно установяване е във връхната си точка, защото имаме нужда от сигурност и спокойствие. Вярваме, че ще се намерят добри хора, които да ни помогнат да сбъднем мечтата си за жилище, което да превърнем в свой дом, защото сами никога няма да успеем да си закупим такова. Висшисти сме, възпитани, домошари, чистоплътни, грижовни. Желанието ни е да живеем в къща с двор (баткото иска куче и сме му обещали, ако някой ден заживеем в къща, веднага да му вземем четириного другарче) в Айтос или Бургас (трябват ни училище, детска градина, поликлиника). Готови сме и да помагаме на възрастно семейство срещу унаследяване. Искаме да отглеждаме плодове, зеленчуци, цветя, а при възможност и гълъби. Мечтииии! 10 години ни трябваха, за да се решим да сбъднем мечтата си за второ дете. Дано не ни трябват още толкова или дори някой друг живот, за да сбъднем мечтата си за наш дом, за да можем да бъдем едно нормално, щастливо семейство!

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор