Деспред 900х100

Младо семейство си търси дом, Смолян

Смолян,
БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №8106
Публикувана на 2.11.2016
284 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Често ни наричат “младичките ентусиасти”, може би, поради факта, че избягахме от големия град, за да живеем на село, а може би, и заради нашата работа като учители със заплати под минималните. Въпреки това, живеем живота за който сме мечтали и не съжаляваме за избора си да възпитаваме младото бъдеще на България. Към момента живеем във вълшебните Родопи в селцето, в което работим, но вече е време да създадем потомство,  което да възпитаме с любов към българското и природата. Текущите условия не ни го позволяват, затова си търсим къщичка, която да превърнем в дом. Надяваме се тя да бъде в област Смолян. Бихме желали и след време да можем да я закупим. И тъй като сме “ентусиасти”, отдалечеността, населеното място или ремонтните дейности не ни притесняват. Ако мислите, че взаимно можем да сме си от полза ще се радваме да се срещнем.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор

Подобни обяви