Деспред 900х100

Майка и дъщеря търсят дом и съмишленици за живеене и сътворяване на свещено пространство 486В

Варна,
БЕЗ НАЕМ търси Дворно място, Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Desislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №7849
Публикувана на 18.08.2016
512 прегледа
Стаи - 3

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте,приятели!

Винаги съм си мечтала да живея сред природата,на спокойно ,зелено местенце,където в любов и хармония,заедно със съмишленици ще се учим да осъзнаваме,обичаме и <разширяваме> себе си , сътворявайки едно свещено пространство на сърцето,което в Божествена хармония да допринася за най-висшето благо на всички.Живея във Варна и имам дъщеричка на 10 години,но съм готова да се преместим навсякъде , ако намеря местенцето за нас.Не е задължително условие,но ми се иска да има прилично училище в близост или по-скоро Учител,с главно <У>,което дъщеря ми да посещава или да е на база домашно училище,за да продължи тя с образованието си,но в малко по-изчистен и благодатен вариант.Тя обича музиката,народните танци,изкуството като цяло.Много е будна и любознателна.Аз обичам да се трудя,особено,когато има цел,идваща от сърцето.Това е приятели.Пишете ми,ако нещо ви идва на ум.

Желан период за стопанисване на къща 3 г, до 30 км от града.

Благодаря ви!

 

 

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор