Деспред 900х100

Имот в китно село в софийска област, до Ботевград

Община Ботевград , село Липница
БЕЗ НАЕМ предлага 1 лв. Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №18485
Публикувана на 2.08.2018
4549 прегледа
Застроена площ (в кв.м.) - 48 кв.м.
Година на построяване - 1898
Стаи - 3
Етажи - 2

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Предлагам реновирана селска къща в близост до София, Софийска област ,община Ботевград, село Липница. Селото е много живописно и спокойно.От околовръстното в София до имота са 86 километра, има хубав асфалтов път до самата къща, целогодишен достъп,двора е около 15 декара, заграден , с овощни дървета, ябълки, джанки, орехи, има много липи .В къщата има всички удобства, водопровод, топла вода,канализация, ток, сот,кабелна телевизия, има две стаи, санитарен възел и кухня.Долу има 2 мазета. В двора има стопански постройки; сламник с мазе и навес. Границата на имота е в предбалкана,в непосредсвена близост до гора с живописна река с вирове.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор