Деспред 900х100

Предлагам къща с двор-Гложене-Враца

Враца,
БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №7727
Публикувана на 14.04.2016
1444 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Предлагам за обработване двор 900 кв.м. със стара стогодишна къща (кирпич) в село Гложене до град Мизия, Врачанско. Може евентуално и да  живеете за постоянно ако имате желание и възможност да я ремонтирате. Къщата не е обитавана поне от няколко години, защтото хората, на които беше предоставена за живеене я обраха и изоставиха след като не бяха плащали ток и вода за няколко години. След заплащане на дължимото временно сме спрели консумативите. Мога да подам молба да бъдат възстановени. Къщата има 3 стаи и пристройка (кухня), която може да се събори ако не се ремонтира. Мога да съфинансирам частично първоначален ремонт. Нямам снимка на цялата къща, само на терасата.

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки
<