Деспред 900х100

До ТРЯВНА: Имот без наем

Село Русиновци; Обл. Габрово; Общ. Дряново;
БЕЗ НАЕМ предлага 1 лв. Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №20628
Публикувана на 29.10.2019
910 прегледа
Обща площ (в кв.м.) - 3000 кв.м.
Застроена площ (в кв.м.) - 200 кв.м.
Година на построяване - 1939
Стаи - 6
Етажи - 2
Пристройки - 3

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Отдаваме целия имот с къща, стопански постройки, голяма плевня и 3 дка двор с плодни дървета във водоснабдено село, с асфалтов път и интернет село. Ще го откриете на 8 км от ТРЯВНА и на още толкова от град Дряново. Общо 17 къщи, като в три от тях задружно и целогодишно живеят усмихнати, образовани и интелигентни семейства в зряла възраст, на които деца, внуци и приятели често идват на гости за да се радват на девствена природа, балкански въздух и чистата, изворна вода от селските чешми. Района на селото изобилства от билки, гъби, къпини и други горски плодове.

След основно почистване и леко освежаване на помещенията, може да се настаните веднага. Имота се отдава без наем, само срещу поддръжка и грижи на добри стопани.

Асфалтовият път се поддържа и Зимата а ако имате деца, училищен аврютобус ще ги извозва от къщата до град Дряново.

Има условия за отглеждане на био храна:
Овощна градина с всички видове плодове – череши, праскови, ябъки, круши, сливи, дюли, мушмули, орехи, дренки, лешници, астми с лози, които не се пръскат. Зеленчукова градина, която навремето е изхранвала 17 членно семейство.

Стопанските постройки са годни за отглеждане на всякакви животни. Дам/обор за едър и кошара за дребен добитък, курник за кокошки и пуйки, кочина за прасе, клетки за зайци и огромна плевня за сено и друга зимнина.

Къщата разполага с 4 спални, тераса, кухня, навеси и сушини, където са изнесени чешмата и санитарният възел. Тъй като строежът е по стара технология, има и 3 големи мази, в които температурата е постоянна и през Зимата там се съхраняват продукти и плодове, без опастност от замръзване.

ЖП гара на 3 км.
Автобусна спирка на 800 – 1000м.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор