Деспред 900х100

Давам ПОД наем етаж от къща до София на отлична локация

20 км от София
ПОД НАЕМ предлага 150 лв. Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Maya LazarovaAnna BozhinovaMargarita BonacoMaya GidovaDopaStojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP Filev
Обява №20314
Публикувана на 3.06.2019
404 прегледа
Обща площ (в кв.м.) - 1500 кв.м.
Застроена площ (в кв.м.) - 92 кв.м.
Година на построяване - 1984
Стаи - 3
Етажи - 1

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Давам срещу символичен наем от 150 лева на месец и ангажимент за охрана и стопанисване първи етаж от триетажна къща, състоящ се от 3 стаи, баня/WC, кухня и коридор, в отлично състояние, на теракота, с вътрешна баня и тоалетна, електрифициран, със собствен водоизточник и отличен поливен равен двор, граничещ с река Искър и главен път София-Своге. Оптичен интернет достъп срещу допълнително заплащане и обхват на всички мобилни оператори. На комуникативно място – до спирка на маршрутки и в близост до жп гара.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки