Деспред 900х100

Дава приземен етаж от къща (без хора – необитаема) в с. Чомаковци до град Червен бряг 477В

Плевен,
БЕЗ НАЕМ предлага  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Desislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №8375
Публикувана на 13.08.2016
572 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте,
Познат дава приземен етаж от къща (без хора – необитаема) в голямо село Чомаковци до град Червен бряг. Има три помещения – голяма кухня, стая с 2 легла, гардероб, маса, шкаф и третото помещение е с баня, мивка, бойлер, хладилник. Отделно има голямо мазе с 2 помещения. Почти до Искъра покрай по-мъничка река. 1500м (1.5дка) двор за градина. Има кладенец за поливане- няма проблем с водата. Има още и 4 чешми – една вътре, две на двора и една в мазето. Допълнителна помощна постройка – плевня с проблеми по покрива.
Основно изискване- да се плащат сметките.
Без наем.

 

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки
<