Деспред 900х100

Да се завърнем в родината, София, Пловдив

София
БЕЗ НАЕМ търси Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №18509
Публикувана на 5.08.2018
2323 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Тримата сладури от снимката сме Лили, Наско и Миши (котето). Имаме и три тераси претрупани с растения. Завършихме в чужбина (Испания и Германия) и се завърнахме в България пълни с идеи за природосъобразен живот и среда, обмен на ресурси и блага и задружни проекти, но не разполагаме с място. Занимаваме се с опазване на стари и екзотични сортове семена и подходящо местенце за нас би било къщичка с двор, където да се грижим за растенията, Миши да играе на воля, а ние да творим и поддържаме мястото като свое.
Държим на чистотата и обичаме да създаваме уют и красота, така че с радост ще компенсираме предоставянето без наем, като вложим дух в мястото (можем да предложим инвестиции в двора, творческа работа, подобрения по мястото, работа с доброволци…) Ценим и уважаваме приРодата, интересуваме се от всичко свързано и сме отворени да се учим. Запознайте се с нас, нека си поговорим.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор