Деспред 900х100

БРИГАДА за РОЗОБЕР месец май, 2018г.

ПОМОЩ, РАБОТА предлага  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Irena NenchevaYana KirovaMarinela BashirGalina MarinovaYuliya MilanovaSonya NenkovaDimiter VelitchkovSeverina DimitrovaYana SchmidtMaya DimitrovaAni IvanovaDaniela KolevaKrastinka PetrovaIrina Manushevadesislava dimitrovabilyana simeonovaVesela YanchevaLili VidenovaKolcho KovachevBilyana Simeonova
Обява №15776
Публикувана на 23.04.2018
1030 прегледа

Във връзка с предстоящата кампания по събиране на реколта 2018 – РОЗИ, фирма „Еньо Бончев” – село Търничени, общ. Павел баня, набира хора от цяла България, за сформиране на бригади за розобер за периода 15 май – 5 юни 2018. Розите се берат всеки ден от 5:30ч. до 11:00ч., или пълното обиране на масива (най-късно 12-13ч. в няколко дни по време на пика на цъфтежа). Следобед – свободно време. Фирмата осигурява БЕЗ НАЕМ и напълно безплатно, настаняване в квартири, селски къщи или малки семейни хотелчета в района Павел Баня – Калофер, за периода на кампанията.

В стаите се настаняват по 3-4 души, и са с нормални условия живеене съобразени със сезонния характер на ползване.

 

Бригадата трябва да наброява минимум 12 човека. Оптимално, бригадата трябва да наброява 20 души, но имаме възможност за настаняване и на повече. Добре дошли са семейства, но без деца (не се наемат и настаняват лица под 18г.). Моля, бригадири с по-малко от 12 души да не се обаждат.

Заплащането е ежеседмично, на база килограм набран и предаден розов цвят. Фирмата осигурява и БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ от и до полето.

 

За допълнителни въпроси и записвания за розобера, молим бригадирите да звънят на:

 

0887-544-530 – г-н Дончо Радев /Оперативен Мениджър/

 

или пишете на имейл:

g.tonchev@eniobonchev.com

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки

Вашият коментар