Деспред 900х100

Търся в България

България,
БЕЗ НАЕМ търси Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena Petrova.Yana Kirovavera kirchevaventsislav marinov
Обява №8304
Публикувана на 5.06.2016
251 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Привет на всички отворени сърца, публикуващи обяви тук!

Търся нещо много специално. Преди да ми кажете, че търся под вола теле, забравете за миг ограниченията си и прочетете това, което следва.

От много време се оглеждам за място, където да се оттегля след някоя и друга година, когато пусна птичето си да търси пътя си по света. Това, което ми е необходимо, е прилична за обитаване къща с достатъчно земя около нея или в близост (в рамките на населеното място). Необходимо условие е въпросното село да се намира далеч от “цивилизацията”, ако може на края на пътя, при надморска височина от 1000 м нагоре. Ако попада в НАТУРА2000, това е по-скоро плюс. Друг плюс е собственият водоизточник и отдалечеността от шавливи ромски ръце и крака. Предпочитам уединението. Селото може да е от групата на “забравените”, защото намерението ми е постепенно да го напълня с нов живот – с хора, подобни на мен, уважаващи земята, изповядващи умереността, слушащи, виждащи, четящи – от природно интелигентния вид.

Искам просто да открия мястото, където да приложа на практика всичко, което съм прочела напоследък (и продължавам да чета, за да натрупам знания) за пермакултурата и всякакви близки до природата практики за земеделие и строителство. Предложения получавам на посочения мейл, по възможност съдържащи GPS координати (за да огледам мястото “отгоре”), параметри на имота в свободен текст, но съдържащи всичко важно (квадратура двор, квадратура къща, необходимост от ремонти, снимки и пр.).

Специалното в случая е, че след време собственикът ще може да поеме имота си обратно в добавка с функциониращ бизнес за производство на чисти (или био) продукти. Подразбира се, че ще подпишем и специален договор в този случай.

Имам таланта да създавам общности и тенденции, излизащи от стандартите. Затова съм и тук 🙂 Тези, които са с по-“отворен” тип мислене е твърде вероятно след време да спечелят от това, че са ми се доверили.

Не бързам да се настаня в нечий опустял имот. Целта ми е да постигна нещо с практическо приложение, което да е полезно не само за мен. Затова и ще избирам внимателно и ще се постарая да не подведа някого. Ако и вие имате моето търпение, вярвам че накрая ще постигнем нещо трайно и красиво!

Местоположение

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни.

Клуб Имот под наем без наем

От 10.10.2018 г. проектът „Имот под наем без наем“ продължава дейността си изцяло на клубни начала.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.


  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ са отличени с емблематичен маркер и ползват специални екстри, които в бъдеще ще се увеличат.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички контакт данни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор