Деспред 900х100

Търся в Рилци/Дъбрава/Покровник/, Благоевград

потвърдена обява на 27.10.2018г, актуална
БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №8287
Публикувана на 29.05.2016
236 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте,

Ние сме семейство с 2 деца ученици, затова търся необитавана къща по-близо до Благоевград. Непредвидени обстоятелства и натрупване на много отрицателни събития и тежки ситуации, ни доведоха до това от малка частна фирма да останем без дом. Поради това, че вече не сме в първа младост, а работата като ЕТ и в собствена фирма, не се счита за трудов стаж, ценен от работодателите, е много трудно да се намери качествена работа тук. Обикновено работим сезонно, но децата вече не желаят този чергарски начин на живот и се налага да оцеляваме тук. Търся малка къща или изоставена вила, за която ние ще се грижим и ще подновим за времето докато си построим наша собствена такава на място, което имаме. За момента не можем да си позволим високи наеми, нито да довършим със средствата, с които разполагаме двете стаички, които си строим към стара налична постройка. Затова търся някъде къща поне за около близките 2-3 години, докато израснат децата, след това може и ние да заминем за чужбина, защото тук няма живот. Много ще се радваме ако има и градинка наоколо, в която да си посеем най-обичаните зеленчуци и да се грижим и за овощни насаждения. Децата ни са под 14 години, възпитани, работливи и сърдечни, а мъжът ми има златни ръце, що се касае за поправка на техника и автомобили. Ще помагаме когато има нужда и на човека, който ни отстъпи имота си. Аз мога да помагам и с преводи, и с уроци по английски език за подрастващи и с грижа за по-малки деца почасово.

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор

Подобни обяви