Деспред 900х100

Търсим къща с двор край Варна, 245А

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №8280
Публикувана на 23.05.2016
205 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте!  Ние сме няколко майки от гр. Варна. Искаме през идната година да си направим родителски кооператив с около 5-8 деца на възраст 6-7 години. Търсим къща в село или местност край Варна, с двор, които да стопанисваме. Желанието ни е децата освен с учене да се занимават и с отглеждане на плодове и зеленчуци, както и да се учат на някои практични неща, свързани със земята и живота на село. Къщата може да е стара, но да е здрава и да изисква основно козметичен ремонт. Ако двора е голям – още по добре.Ще се радвам ако намерим своя временен дом и съживим някоя самотна къща! Бихме могли да даваме и малък наем от порядъка на 50 лв. на месец, ако няма нужда от ремонт, а само от пребоядисване. Обадете се и ще говорим. Благодаря на всички, които биха ни помогнали!

0898841280

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки