Деспред 900х100

Търсим в София, 237А

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №8273
Публикувана на 20.05.2016
196 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте, ние сме две самотни майки с две деца – на 7г и 1г. Познаваме се от деца, отраснали сме заедно и в момента живеем под наем в София в гарсониера. Тесничко ни е, но по-голям апартамент не можем да си позволим. Аз работя, а приятелката ми е по майчинство – взима 380 лв.

И двете имаме високи вноски по кредити, които сме теглили докато сме били семейни. След раздялата с бащите на децата ни, остават на наше име и са 90% от дохода ни.

Търсим подходящ апартамент или къща в София.

Знам, че в града трудно се намира нещо без наем, но и вярвам, че няма нищо невъзможно. Работя на две места, за да оцеляваме.

Държим да е в София, заради училището на голямата, а догодина малката ще тръгва на градина. Знаете, възможностите в града за обучение са по-големи.

Ако може имотът да е самостоятелен, имайки предвид нуждите и грижите около двете деца.

Благодаря на всеки, който би ни помогнал!

Тел. 0882202361

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор