Деспред 900х100

Предлагам къща/Драганица/Вършец

Враца, проговорена на 25.10.2018, валидна
БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №8269
Публикувана на 15.05.2016
2237 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Предлагам къща в едно красиво място близо до гр. Вършец и Клисурски манастир, селото е Драганица. Къщата е необитаема от години и се нуждае от ремонт за да се пригоди в добра за живеене. Налични са ток, вода и малък двор – около 500 кв.м. с няколко овощни дръвчета, грозде, външна чешма и гараж. Бих я поверил дългосрочно на добри стопани.1. На колко етажа е къщата? – 2 етажа. 2. Има ли вътр. тоалетна? Не няма, но има вътрешна баня, която трябва да се ремонтира 3. Къде се намира къщата – високо, ниско, център, в края, извън? Високо, близо до центъра на селото. 4. Какъв е пътя до нея – асфалт, настилка, черен ? Асфалт. 5. Има ли автобус, училище, здравна служба, ако знаете? Автобус със сигурност, за училище и здравна служба-не съм сигурен дали функционират.

Христо Йорданов

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор
<