Деспред 600х100
credobonum.bg


Анкета за обява тип “ПРЕДЛАГА без/под наем”

Попълнена от потребител: Ивелин Иванов | личен профил

Дата на попълване: 24.01.2019


На колко етажа е къщата, колко са стаите, покрива здрав ли е, има ли мебели?

Къщата е на един етаж който е около 80 кв., има допълнителни две постройки по 40кв. едната. Покрива е препокриван преди 5 години, но не знам в момента в какво състояние е, защото не съм ходил от близо 2 години в имота. Има цялостно обзавеждане, което е прибрано в друг имот с цел да не бъде откраднато от този.

Има ли вътрешна или външна баня, тоалетна, съседи в близост, стопански постройки, оранжерия, ограда, собствен водоизточник?

Имаше външна баня с таолатна, но се оказа че са откраднали всичко от нея и е останала само постройката. Ако се договорим с новите ползватели мога да осигуря всичко нужни материали за да се направи вътрешна баня и таолетна. Има в близост целогодишно живущи съседи (отсрещната къща) съседство имотите в единия не живее никой и къщата е полу разрушена, а другия имот се ползва за зеленчукова градина. В имота е цялостно заграден с оградна мрежа. Има кладенец със сонда и изградена система за капково напояване към плодните дръвчета, с два външни резервоара по 2 това единия. Които могат да се пълнят от дъждовната вода или от кладенеца и сондата. Като има изградена систеза за пълненето им от кладенеца и сондата (те също са вързани в капковото напояване)

За колко години я предлагате за стопанисване?5-10 години
Има ли в селото автобуси, жп гара, детска градина, училище, лекар?

В селото има автобусна спирка и целогодишен транспорт от всички големи градове. Включително от градовете Бургас, Айтос и Карнобат. Има детска градина в селото. Има и общо практикуващ лекар.

Какъв тип ремонт е необходим?козметичен
Има ли други наследници, собственици – те съгласни ли са, биха ли се подписали?

Собственика на имота съм само аз. И аз взимам решенията за имота.

Къде се намира къщата – високо, ниско, център, в края, извън?

Къщата се намира в края на селото. Което за мен я прави идеална за ползване, защото няма на кой да се пречи и няма комшии които да пречат на спокойния живот в къщата. Роди ми се дъщеря и не мога да вложа каквото и да е време близките години за този имот. А и всичко опира до финанси.

Какъв е пътя до нея?настилка
Имате ли специфични изисквания?

Искам семейството което би живяло в къщата да имаме общи виждания за нея. Искам да помогна на някой който няма финансовата възможност да притежава такъв тип имот, а същевременно иска да си създаде спокойствие на село.

Обявен ли е имотът в момента за продажба? Бихте ли го продали в близко бъдеще?не
Къде се намира имота (село, град) (без точен адрес от съображения за сигурност

имота се намира в село Крумово Градище, община Карнобат, Област Бургас

Можете ли да предложите няколко снимки от двора, улицата или част от самата къщада
Желаете ли понякога да го ползвате и вие като собственик и колко често?не
Има ли някакви специфични особености, които стопанисващите е добре да знаят предварително?

Не нямам.

Какво очаквате и ще изисквате от временните стопани на къщата?

Очаквам те да се грижат за имота така както бих се грижил и аз за него. Да подържат плодните дръвчета и ако искат даже да продават реколтата от тях. Да направят освежаване на имота, да му вдъхнат живот. А не да е една постееща къща с голям двор на село.


Реклама за партньори
Сайт за училище