Деспред 600х100
credobonum.bg

VIP обяви


Какво е VIP обява?

“VIP обява” е специална услуга на beznaem.com – възможност за вас да промотирате и направите обявата си по-видима за посетителите на сайта ни.

Как изглежда VIP обявата? Кои позиции заема?

VIP обявите се публикуват в оцветено каре още в началната ни страница. Всички VIP обяви се подреждат по дата на публикуване или обновяване. Всички VIP обяви се отбелязват със знак VIP обява. VIP обявите също така на ротационен принцип се показват в дясната част на сайта при търсене и преглед. Това прави VIP обявите над 20 пъти по-ефективни от безплатните обяви и увеличава шансовете за успешна сделка.

Как да направите своята обява VIP?

След вписването ви с потребителско име и парола в сайта, в горната част на раздел Моите обяви до всяка обява ще видите код за изпращане чрез SMS. Заплащането става като изпратете SMS на номер 1092 с текст vipbeznaem и номера на Вашата обява (номерът е уникален за всяка обява и може да бъде видян при преглед на всички обяви във Вашия профил).

ПРИМЕР: vipbeznaem 1031

Колко струва VIP обява?

VIP обявата има цена 2,40 лв. – за да използвате SMS услугата изпратете SMS на номер 1092 (2.40лв.) с текст vipbeznaem придружен с номера на вашата обява. Валидност за VIP обява – 1 месец.


Реклама за партньори
Сайт за училище