Деспред 600х100
credobonum.bg

Цветина Петкова, сътрудник

Авантюрист по призвание и юрист по образование. Завършила е Нов Български Университет, след което практикува години в областта на правото. В момента е правен консултант на “Имот под наем без наем”, както и на други неправителствени организации. Основател на проекта “Номадско ЕдинЕние”.

Един ден я вземат като стюардеса в Дубай, откъдето прави околосветско пътешествие. Така преоткрива България и решава категорично да се завърне в Родината си и да помага за нейното развитие с всичко видяно, научено и преживяно по света.

“След близо двегодишно пътуване по света, осезаемо усетих привличането към своите корени, както и своята принадлежност. Така осъзнато взех решение да се завърна в Родината си, където разполагаме с всичко необходимо за спокоен, пълноценен и красив живот. Вярвам в промяната с личен пример – тук и сега. България е пълна не само с красива приРода, България е пълна и с много красиви хора. Промяната облика на нашите села, зависи само и единствено от нас. Стъпка по стъпка. Аз вече направих първата и знам, че много от вас, ще ни последват.
Ще се срещнем там – близо до дъхавия и зелен Балкан.”

Цветина Петкова